Izdelujemo vse vrste pohištva po naročilu.

Z veseljem Vam izdelamo udobne spalnice!

Opremljate dom?

Potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas!

Spalnice

V kakšni spalnici se najlažje umirite, sprostite in zapite? Si želite mirnih barv, nežno zaobljenega pohištva in visokega posteljnega okvirja, da boste čim višje od tal? Ali vam je morda ljubša nižja postelja, živahne barve in asimetrične oblike, ki še pred nočnim počitkom spodbudijo vašo kreativnost?

V spalnici preživimo kar tretjino svojega življena, zato je pomembno, da se nam v njej uspe spočiti in odmisliti skrbi. Poleg tega je spalnica primeren prostor za shranjevanje garderobe. še posebej učinkovito lahko prostor v spalnici izkoristite z garderobnimi omarami, ki so narejene po naročilu.

Kakršne koli so vaše želje, mi smo tu, da vam prisluhnemo in jih uresničimo za vas!

Predsobe

Želite narediti vtis na obiskovalce vašega doma, že takoj ko ti prestopijo prag vašega stanovanja oz. hiše? So vam všeč velike in glamurozne predsobe s številnimi ogledali in garderobnimi omarami? Ali bi raje imeli samo manjši sprejemni prostor, ki bi opravljal funkcijo vetrolova?

Sporočite nam vaše želje in posebej za vas bomo izdelali predsobo prilagojeno vašim potrebam!

Dnevne sobe

Po dolgem dnevu je dnevni prostor kot nalašč za kratek oddih. Naj bo ta opremljen tako, da se boste v njem počutili kar se da udobno. Lahko ga opremite minimalistično in uporabljate bolj za salonske namene, lahko pa prostor v dnevni sobi izkoristite tudi za garderobne omare.

Kontaktirajte nas in nam povejte, kaj si želite oz. kaj potrebujete! Naša ekipa strokovnjakov vam bo svetovala in pomagala dnevno sobo opremiti tako, da bo kar najbolje zadostila vašim potrebam!

Otroške sobe

Prva sobica našega dojenčka je običajno nežnih pastelnih barv in umirjen poslikav. Toda, malo dete že po enem letu postane nadobudni malček, ki so mu všeč živahne barve in pisani vzorci. Znanstveno je dokazano, da spodbujanje kreativnosti vpliva na hitrejši otrokov razvoj. Poleg tega je za razvijajočo se identiteto otroka izjemno pomembno, da je otroška sobica, ki predstavlja njegov igralni kotiček, prirejena otrokovim željam in potrebam.

Prisluhnite otrokovim potrebam in skupaj z njim sooblikujte njegov igralni kotiček. Mi vam pri tem lahko pomagamo vse od ideje do rešitve

Kuhinje

V kakšni kuhinji najraje »vrtite kuhalnico« in pripravljate okusne jedi? So vam všeč tradicionalne ali bolj trendovske kuhinje? Morda pa je po vašem okusu provansalska rustikalna kuhinja? Kakršno koli kuhinjo ste si zamislili, mi vam jo bomo pomagali realizirati!

Pri izdelavi uporabljamo kakovostne dekorne plošče, masivni les, furnir, laminate, steklo, sodobno okovje, svetila in tekstilne obloge. Če boste želeli, vam bomo vgradili tudi vso belo tehniko in svetovali pri izbiri materialov.

Domišljija je vaša edina omejitev. Ker delamo po naročilu, vam lahko naredimo natančno takšno kuhinjo kot ste si jo vedno želeli!

Jedilnice

Jedilnica je sestavni del kuhinje ali pa njen podaljšek. Lahko pa imate prav posebej ločen jedilni kotiček. Morda pa imate dovolj prostora in bi najraje imeli kar samostojno jedilno sobo skupaj s coctail barom?

Ker delamo »po naročilu«, znamo realizirati še tako zahtevne ideje naročnikov. Povejte nam, kakšno jedilnico si želite in skupaj bomo poiskali najustreznejšo rešitev. Gurmanski užitki so v lično opremljeni jedilnici še slajši!

Kopalnice

Potrebujete le manjši kopalniški blok ali si želite veliko luksuzno kopalnico z vgrajeno kopalno kadjo? Morda pa bi v kopalnici poleg kadi imeli še jacuzzi?

Ne glede na to, kako veliko kopalnico imate, poskrbite, da boste v njej občutili svežino, in da vam bo predstavljala prostor v katerem se lahko sprostite. Če imate v njej vgrajeno savno (link na savne), še toliko bolje! Najlepše je, če se v domači idil lahko umirite in poskrbite za duha in telo.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju vaše nove kopalnice? Ali pa prenavljate staro kopalnico in bi vam prav prišel kakšen namig o tem, kako kopalnico urediti čim bolj trendovsko?

Stopnice in ograje

Bi radi prostor v vašem domu popestrili s posebej za vas izdelano obliko stopnic? So vam všeč zavite, morda prosto stoječe stopnice ali vam je bolj všeč ravno klasično stopnišče? Mi vam izdelamo kakršne koli stopnice si želite in hkrati še svetujemo, katero vrsto lesa izbrati za določen tip stopnic.

Poleg stopnic poskrbimo tudi za vse vrste stopniščnih ograj. Za vaše stopnice lahko zasnujemo povsem novo ograjo ali pa izdelamo ograjo na vaše že obstoječe kamnite, marmornate ali keramične stopnice. Tudi že obstoječe betonske in kovinske stopnice lahko obložimo v lesene ploskve in lesene obloge. Les je izjemno topel, naraven material. Z majhno spremembo oz. dodatnim vnosom lesa v vaš dom, kot npr. obložitev kovinskih stopnic v lesene obloge, lahko vaš dom spremenite v topel in prijeten ambient, v katerem se boste vi in vaši obiskovalci počutili domače in udobno.

Z veseljem si bomo za vas vzeli čas in vam svetovali, katera vrsta stopnic in stopniščnih ograj, je najprimernejša za vas!

Okna in vrata

Zunanjo podobo hiše dopolnjujejo masivna vhodna vrata in okna, ki dihajo z vašo hišo. Masivna vrata oziroma okna se glede vzdrževanja sicer ne morejo primerjati s PVC stavbnim pohištvom, saj potrebujejo zahtevnejšo vrsto vzdrževanja, so pa veliko boljša izbira z vidika prezračevanja in uravnavanja vlage v hiši.

V današnjem času vrata, predvsem notranja vrata, tudi niso več pomembna samo zaradi uporabne funkcije, ki jo opravljajo, temveč predstavljajo tudi simbiozo med enim in drugim prostorom.

Ostalo

Poleg notranjega in zunanjega pohištva vam pri Mizarstvu Vavtar po naročilu izdelamo tudi savne, različne vrste stropov ter uporabne izdelke lesene galanterije za dom in gospodinjstvo.

O NAS

0
Zadovoljne stranke:
0
Zaključeni projekti:
0
Unikatni izdelki:

Vam vedno na voljo - pošljite nam elektronsko pošto:

SLEDITE NAM NA DRUŽABNIH OMREŽJIH:

KONTAKTNI PODATKI

Štefan Vavtar

Lastnik

Tamara Vavtar Žibert

Inžiniring

Danica Vavtar

Računovodstvo

KJE SE NAHAJAMO?

Nahajamo se v naselju Bistrica v občini Šentrupert, znani po edinem kozolcu v Sloveniji, zavarovanem kot kulturni spomenik državnega pomena.

NASLOV:
Bistrica 44,
8232 Šentrupert,
Slovenija

Ponosno oznanjamo, da smo člani Kluba Mojstrov Slovenije!

Scroll to top

Z nadaljno uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov (angl. Cookies). več informacij

Piškotki na tej strani so privzeto nastavljeni kot "dovoli piškotke", zaradi zagotavljanja optimalnega delovanja strani. Na podlagi Zakona o elektronskih komunikacijah moramo pridobiti vaše dovoljenje, da lahko na vaš računalnik shranimo piškotke. S klikom na spodnji gumb se strinjate, da lahko na vaš računalnik ali drugo napravo shranimo piškotke v skladu z našo politiko piškotkov, razen če ste njihovo uporabo onemogočili. V primeru, da z uporabo spletne strani nadaljujete (tudi brez klika na gumb "Strinjam se" spodaj), se šteje, da se z uporabo piškotkov strinjate.

Zapri