Savne

Ste si v vašem domu vedno želeli savno, pa zaradi majhne kvadrature kopalnice niste našli savne primerne vašim dimenzijam? Pri Mizarstvu Vavtar imamo za Vas rešitev! Po naročilu vam izdelamo in vgradimo savno v dimenzijah, ki se bodo popolnoma prilegale vašemu domu.

Lesena galanterija

Sem in tja se narava poigra z drevesi in nam ponudi vrsto zanimivih vzorcev, ki jih lahko uporabimo. Tako so se pod našimi rokami znašli zanimivi kosi, ki smo jih le malenkost dodatno obdelali z dleti, brusnim papirjem, lepilom ali žago in jih spremenili v uporabne kose za dom in gospodinjstvo. Imate tudi pri vas doma zanimiv kos lesa, ki bi ga želeli spremeniti v uporaben izdelek? Pišite nam in nam posredujte sliko tega kosa lesa! Povejte nam v kakšen namen bi ga želeli uporabljati, v naši delavnici pa bomo preučili, na kakšen način najlažje priti do željenega rezultata.

Stropi

Prenavljate dom pa bi radi stare strope prenovili in vanje vgradili dodatne luči? Ali pa si želite imeti strop iz visokega sijaja, ki deluje, kot da imate na stropu ogledalo? Morda pa ste ravno v fazi končevanja mansarde in tu potrebujete pomoč?

Vam vedno na voljo - pošljite nam elektronsko pošto:

SLEDITE NAM NA DRUŽABNIH OMREŽJIH:

KONTAKTNI PODATKI

Štefan Vavtar

Lastnik

Tamara Vavtar Žibert

Inžiniring

Danica Vavtar

Računovodstvo

KJE SE NAHAJAMO?

Nahajamo se v naselju Bistrica v občini Šentrupert, znani po edinem kozolcu v Sloveniji, zavarovanem kot kulturni spomenik državnega pomena.

NASLOV:
Bistrica 44,
8232 Šentrupert,
Slovenija

Ponosno oznanjamo, da smo člani Kluba Mojstrov Slovenije!

Scroll to top

Z nadaljno uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov (angl. Cookies). več informacij

Piškotki na tej strani so privzeto nastavljeni kot "dovoli piškotke", zaradi zagotavljanja optimalnega delovanja strani. Na podlagi Zakona o elektronskih komunikacijah moramo pridobiti vaše dovoljenje, da lahko na vaš računalnik shranimo piškotke. S klikom na spodnji gumb se strinjate, da lahko na vaš računalnik ali drugo napravo shranimo piškotke v skladu z našo politiko piškotkov, razen če ste njihovo uporabo onemogočili. V primeru, da z uporabo spletne strani nadaljujete (tudi brez klika na gumb "Strinjam se" spodaj), se šteje, da se z uporabo piškotkov strinjate.

Zapri